Første start på liv og røre etter overvintring i koi tanken.

Første start på liv og røre etter overvintring i koi tanken.

Her er årets første mating av Karpene (Koi og Shibunkin).

Koi har nå stått i dvale på ca 7 grader siden oktober. Når de er i dvale og temperaturen er lav må de ikke mates. Stoffskifte og forbrenning stopper opp når temperaturen synker under 10 grader og interessen for mat dabber av. Lav temperatur = liten interesse for mat og lav aktivitet. Jeg økte temperaturen til 12 grader for et par dager siden og vips er de i full vigør! De har nå ikke spist på drøyt 4 Mnd og er sultne!! De ser veldig godt ut og alle har klart seg fint i vinter. Ivrige med en gang jeg kommer inn og smatter fælt!

 

Har du lyst til å følge meg så kan du gjøre det her:-)

Facebookyoutubeinstagram
Her kan du tipse flere om innlegget:

Facebooktwitterpinterestlinkedin


Subscribe
Gi meg beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments