Om meg

Jeg heter Espen og er utdannet blomsterdekoratør med mange års erfaring fra blomsterbutikk. Min store interesse for blomster og hage gjør at jeg også håper å kunne være en hageinspirator for andre.

Jeg har jobbet en del år i mediebransjen på kommersiell side, og etterhvert rettet meg mer mot innholdsproduksjon. Siste året har jeg jobbet med konseptutvikling og video for SoMe.
Gjennom 10 år med D2 i Dagens Næringsliv har jeg har fått lov å jobbe med utrolig mange spennende sterke brands og produsenter innen møbel og design industrien!
Siden jeg alltid har vært opptatt av estetikk, form og farge har dette vært en lærerik vei å gå med min bakgrunn som dekoratør.
Jeg har derimot aldri klart å “slippe” blomstene som idag er min store hobby ved siden av min nåværende jobb. Det har resultert i en del private oppdrag. Jeg har gjerne stilt opp ved anledninger blant familie og nære venner med brylluper, begravelser og fester. Det er alltid gøy å komme med blomsterråd og tips til hagen! På min instagramkonto deler jeg daglige oppdateringer og blomsterinspirasjon.

Sti i hagen
Sti i hagen

Tiden vi lever i går mer og mer mot å fokusere på det som vokser og lever rundt oss. Planter, mat og insekter. En viktig trend som heldigvis begynner å få fotfeste er sporbarhet og bærekraftighet. Mer interesse for de nære tingene og lokal mat, ikke minst uterommet. Dette er noe som gleder meg.

Hvis jeg kan bidra til å fremme interessen og gleden til å dyrke ting selv har jeg nådd mitt mål. Det er gøy å kunne høste frukt fra egen hage og urter i vinduskarmen til bruk i matlaging. Blomster er pent å se på og skaper glede. De kan plukkes og brukes inne og sist men også noe av det viktigste. Mat til insektene våre! Humler og bier trenger den hjelpen de kan få…

Espen:-)

Blomsterdekoratør & Hageinspirator

Her kan du tipse flere om innlegget:

Facebooktwitterpinterestlinkedin