Skal vi samarbeide?

Skal vi samarbeide?

Med mye spennende og sammensatt kompetanse kan jeg bidra på ulike prosjekter rundt innholdsproduksjon, kommunikasjon og rådgivning. Utfordre meg gjerne, det er jeg glad i! Her er en liten oversikt over hva jeg kan tilby og ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat: 

Mediefaglig

 • Innholdsproduksjon tekst til artikler på nett eller magasin
 • Innholdsproduksjon video for SoMe
 • Konseptutvikling
 • SoMe rådgivning/publisering
 • Noen eksempler på ting jeg har produsert ligger nederst på siden her👇

Rent planterelatert

 • Hage- og plante Coach med rådgivning – time eller prosjektbasert
 • Hageplanlegging og hagedesign for hage, terrasse og balkong
 • Foredrag knyttet til alt som spirer og gror + hagedam
 • Kurs med blomster og binderi for grupper og foreninger
 • Event med demonstrasjon og inspirasjon innen blomsterdekorering og teknikker som:
  • Dekorasjoner
  • Buketter
  • Kransebinding
  • Brudebinderi
  • Sorgbinderi
 • Freelance blomsterdekoratør med fagbrev
Skarpihagen
Min bakgrunn 
 • Siden 2004 år har jeg opparbeidet meg en bred og sammensatt bakgrunn fra mediebransjen hvor jeg blant annet var 10 år i dagens Næringsliv for å bygge opp D2 fra kommersiell side, og fikk der jobbe tett med mange sterke internasjonale brands. Jeg har jobbet med områder innen salg, medierådgivning, merkevarebygging, kommunikasjon, konseptutvikling og innholdsproduksjon med SEO og målgruppeanalyse med bruk av diverse verktøy.
 • De siste årene har jeg fordypet meg i videoproduksjon for SoMe samt røkting, og bygging av store communities med dypt engasjerte følgere innen hus/hjem og DIY.

Ønsker du rådgivning til SoMe og hjelp til produksjon av innhold som tekst og video knyttet til hus/hjem og hage hjelper jeg gjerne til med dette, for deg eller din bedrift.

hageinspirator
DIY for sosiale medier kan fort gå viralt.

Med skreddersydd SoMe-video vil man enklere kunne oppnå en viral effekt gjennom organisk trafikk, og med tilhørende høyt engasjement. 

Faglært blomsterdekoratør

Opprinnelig er jeg utdannet ved Beder gartner- og dekoratørskole i Danmark, med påfølgende fagbrev som blomsterdekoratør her i Norge. Jeg har erfaring med drift av blomsterbutikk fra Stockholm og Oslo hvor innkjøp, personalhåndtering og daglig drift var blant arbeidsoppgavene. Å lede store og små prosjekter fra A-Å innen dekorering til events, bryllup og begravelser var en naturlig del av jobben. Gjennom min tid i blomsterbutikk har jeg også hatt ansvar for opplæring av lærlinger som skal ta fagbrev slik at de har vært oppdatert på fag og teknikker.

blomster i vase

Dekorering med enkle teknikker og midler.

De siste årene har jeg holdt en rekke foredrag, kurs og workshops innen dyrking, blomsterdekorering, hagedam og hagedesign for større og mindre grupper. For tiden er jeg i gang med podcasten “Grøntpodden” – for deg som er helt grønn, denne er på lufta i februar 2021.

Her er noen lenker til videoer og saker jeg laget (NB avspillingene er organiske pr. jan 2021):

 

blomst i vase
Dekorering med hva man finner i hagen eller på balkongen.

Jeg ser frem til å høre fra deg:-)

Her kan du bli litt bedre kjent med meg.

Her kan du tipse flere om innlegget:

Facebooktwitterpinterestlinkedin