Tusenfryd og takk for et spennende lærerikt år:-)

Tusenfryd og takk for et spennende lærerikt år:-)

På dagen i dag er det ett år siden jeg skrev mitt første innlegg her i hagedagboka. I dag kom jeg også over noen små juveler av en Tusenfryd som jeg samtidig vil dele. Det har vært et utrolig spennende og lærerikt år på veldig mange måter.

skarpihagen
Tusen takk med en bukett duftede remonterende roser

Aller først vil jeg rette et stort takk til alle dere som følger, leser, kommentere, deler innlegg og spør på bloggen min. Det er gøy å få oppleve responsen og ikke minst all gleden som jeg merker folk har til å dyrke selv og bruke naturen rundt seg. Trenden rundt egen dyrking blir bare blir tydeligere og tydeligere. Den økte bevisstheten og lysten til å fylle alle rom med grønt varmer et blomsterhjerte. I tillegg er det bra for miljø, humør, helse og insektene våre.

bellis
Tusenfryd eller Bellis perennis er utrolig søt og hardfør staude

Siste året har jeg selv fått økt bevisstgjøring. Ved å skrive om det jeg gjør underveis har jeg plutselig skjønt hvor mye jeg egentlig stuller rundt i hagen. Jeg har heller aldri tenkt på at det er så mange ulike blomster her i hagen…Ooops, som jeg har samla… Men kan man egentlig få nok blomster?? I mange år har jeg tatt mye av det jeg gjør som en selvfølge og gjort unna tingene fordi det må gjøres for å kunne glede seg over resultatet. På den måten blir det en del sesongbetont automatikk og rutine. Ved å skrive om prosessene har jeg sett året i hagen med nye øyne. Det er en øvelse jeg virkelig kan anbefale.

tusenfryd
Jeg klarte ikke å gå forbi disse tusenfrydene på torvet.

Nå står vi foran en ny sesong. Alt står i startgropa og vinterhagen er et sammensurium av potter, jord, stiklinger, knoller og løker. Her skjer magien fremover og er for tiden mitt fristed! Ettermiddagene her er gull verd:-)

Bellis perennis
Fine nyanser og tåler litt frost

Jeg har massevis av nye ting jeg har lyst til å skrive om så det blir mye mer planter og tips utover. Nytt kamera som gir flere muligheter på bildefronten blir også spennende. Mitt håp er å kunne fortsette å inspirere. Noe annet jeg håper på er at mange fler vil komme med innspill og spørsmål. Send meg gjerne mail hvis det er ønske om temaer eller planter. Har du spørsmål svarer jeg gjerne direkte på mail også.

Tusen takk så langt og nyt våren!

 

Har du lyst til å følge meg så kan du gjøre det her:-)

Facebookyoutubeinstagram
Her kan du tipse flere om innlegget:

Facebooktwitterpinterestlinkedin


Subscribe
Gi meg beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments