Fiskeslipp i karpedammen, årets sesongstart.

Fiskeslipp i karpedammen, årets sesongstart.

Nå når varmen endelig kom hit stiger også temperaturen i karpedammen. I helga var den kjapt oppe på 15 grader. Dammen er ferdig renset, filteret er i full gang og uventede reparasjoner er gjennomført. Alt er dermed klart for fiskeslipp!

Fiskene har vært oppbevart i garasjen i vinter. De klarer seg også ute men det er en større risiko for å miste noen når isen legger seg tykk. For noen år siden var jeg uheldig og mistet mange… Det var det som skulle til for at jeg bygde en tank i garasjen. Nå har jeg en isolert overvintringstank som rommer 3000 liter. Her er det varme og filtrering. Ikke minst lett å holde øye med fiskene under vinterhalvåret hvis noe uforutsett skulle skje. Siden februar har de gått på ca 12 grader.

Nå er det klart til å slippe dem ut og her er 4 videosnutter. Gjengen måtte deles opp i 4 for å frakte alle trygt opp i dammen. Pulje 1.

vZHDvk6T4ME
Her er pulje 2 med blant annet en Asagi som jeg er veldig fornøyd med. Blå rygg med flott skjellmønster og en rød buk..
ciFJDlxlBmg
Pulje 3 Med den nye Shushuien
AmCCeY9awo4

Sist men ikke minst; her er en Koi Hariwake på litt over 50cm Den har blitt mer og mer gul siste par årene. Den er så stor så den får en egen balje.

nhGj9Is_S84

Karpen diem!

Har du lyst til å følge meg så kan du gjøre det her:-)

Facebookyoutubeinstagram
Her kan du tipse flere om innlegget:

Facebooktwitterpinterestlinkedin


Subscribe
Gi meg beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments