Kamelia som fortsetter å blomstre ute.

Kamelia som fortsetter å blomstre ute.

Den vakre Kameliaen er fortsatt i blomst. Min samboer har vært ute å knipset litt i hagen før jobb i dag. Da er det hyggelig å få en hilsen som ser slik ut.

Camellia blomst
Kamelia blomst ute i halvskyggen

Kamelia har jeg skrevet litt om tidligere da den sto inne i vinterhagen.hvor den er dronningen som hersker. Det er en litt vrien planten men klarer du å gi den litt ekstra stell så belønner den deg med de utroligste blomstene. Nå har jeg satt den ut. Den tåler godt litt kjølig vær og trives faktisk med kjølig og fuktig.

Jeg har plassert denne under et kirsebærtre hvor den står i halvskygge. Kamelia er ikke spesielt glad i sterk sol på bladene. De får fort svimerker og det tar tid før nye blader kommer med de nye skuddene.

Nyt sola og dagen!

Har du lyst til å følge meg så kan du gjøre det her:-)

Facebookyoutubeinstagram
Her kan du tipse flere om innlegget:

Facebooktwitterpinterestlinkedin


Subscribe
Gi meg beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments